![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 95 Registrován: 8.4.2008 Člen číslo: 48 ![]() |
Ahoj, mohl by mě někdo z majitelů iTP Light A3 EOS Upgraded napsat, jestli má svítilna paměť na poslední použitý režim, nebo se vždycky po zapnutí posune na další mod? Díky
-------------------- MTE Rebel, X2000 DD Max2ZooM, Fenix L1T mod XP-G, Fenix L2T mod XP-G2, Fenix L2D, Aurora AK-P7-4 mod XM-L2,
Brinyte XM-L C8, D.Q.G Tiny IV - SS AAA, Nitecore TUBE, UniqueFire HD-016 mod 2xPWM111 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 234 Registrován: 19.10.2008 Člen číslo: 172 ![]() |
nema, vzdy se vrati na rezim Med
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Tak jsem si projížděl Lighthound a narazil jsem na dva pozoruhodné kousky:
http://www.lighthound.com/ARCMania-Extreme...inish_p_76.html http://www.lighthound.com/Lumens-Factory-S...ht_p_3217.html# -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 130 Registrován: 18.2.2008 Bydliště: Mladá Boleslav, Zlín. Člen číslo: 9 ![]() |
Tak jsem si projížděl Lighthound a narazil jsem na dva pozoruhodné kousky: http://www.lighthound.com/ARCMania-Extreme...inish_p_76.html Cena teda dost velká... ani široké možnosti programování to nezachrání. Na AAA se mi moc líbí tato kráska, jako náhrada LD01 SS. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 116 Registrován: 8.12.2008 Bydliště: Ostravsko Člen číslo: 207 ![]() |
ta je fakt pěkná :-)
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 50 Registrován: 27.9.2008 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 151 ![]() |
Můžu poposit majitele LD01SS a ITP A3SS o změření tloušťky stěn, jde mi o to že ji budu nosit s nářaďákem v pouzdře, tak aby případný pád pouzdra neznamenal odchot do křemíkového nebe
![]() Trochu váham jestli Fénix nechystá opět nějakou vánoční edici, taková LD01 v nerezu a celovroubkování jako NiteCore nebo Maratac by nebyo vůbec špatný ![]() -------------------- Nejlepší svítilna je slunce, zatím.
Fenix LD10, Romisen RC-A2, iTP A3 SS, 4Sevens Preon Ti I, MagLite AA + LED, Powerlight, Olight T20 T, Tank 007 M10, iTP H01 IPC-1L + eneloop |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
Low 1,5 lumenu je podobné jako jedna obyč 5mm ledka. Takže pro určité situace to je dostatečné, pár lidí na CPF by ti řeklo, že to je pořád moc silné
![]() ![]() -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Dá se nějak sehnat Maratac? Nenašel jsem shop, co by posílal do ČR...
-------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 346 Registrován: 1.2.2009 Bydliště: Brno Člen číslo: 252 ![]() |
...Trochu mě mrzí že ITP nejde postavit jako svíčka a nějak si nedovedu představit LOW 1,5l, je to vůbec použitelný ?... Ta svíce by se hodila... škoda... LOW použivám dost často - pro orientační pohyb po domě je víc než dostatečný ![]() -------------------- iTP A3 EOS Upgraded black / EDI-T P4@XP-E R3 WH / Police 5W@Cree Q5 + KD driver / Romisen RC-C6 II@XP-E R3 WH, RC-G2 black@XP-G R5 + 3-mode driver, RC-T5 grey@XM-L T5 / Solarforce T7 II R2 / M8 XM-L / UltraFire C2 DIY kit #1: XM-L T6 2B / #2: MC-E M-bin WC + driver Shiningbeam.com / UniqueFire HS-802@DirectDrive / Zebralight H30-Q5
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 234 Registrován: 19.10.2008 Člen číslo: 172 ![]() |
Postavit by sla, ale je potreba ubrousi ten konec kde je krouzek na klice. Nicmene toto mi take vadilo a rozhodoval jsem se mezi maratacem a ITP, nakonec vyhrala ITP, jelikoz na maratac by mi zase vadilo uchyceni na klice ze strany a tudiz by visela "nakrivo" a nutne svici nepotrebuji.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Já bych ten Maratac chtěl. Ale nějak nejde do ČR sehnat. Líbí se mi na něm i to vroubkování.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 346 Registrován: 1.2.2009 Bydliště: Brno Člen číslo: 252 ![]() |
Ja jsem te objenaval ITP z www.shiningbeam.com, cena za natural verzi 20,5$, SS verzi tusim 30$ a postovne 6$ s tim, ze maji slevu pro cleny CPF 6%. Co je prosim treba udelat, aby me tu slevu uznali? -------------------- iTP A3 EOS Upgraded black / EDI-T P4@XP-E R3 WH / Police 5W@Cree Q5 + KD driver / Romisen RC-C6 II@XP-E R3 WH, RC-G2 black@XP-G R5 + 3-mode driver, RC-T5 grey@XM-L T5 / Solarforce T7 II R2 / M8 XM-L / UltraFire C2 DIY kit #1: XM-L T6 2B / #2: MC-E M-bin WC + driver Shiningbeam.com / UniqueFire HS-802@DirectDrive / Zebralight H30-Q5
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Co je prosim treba udelat, aby me tu slevu uznali? A jsi (ne že by na tom nějak záleželo) členem CPF? :-) -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
az kdyz budes objednavat, tak tam to uvidis a zadas tam CPF USER nebo tak nejak, to neprehlednes
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
A jsi (ne že by na tom nějak záleželo) členem CPF? :-) Regnul jsem se do fora, staci to na clenstvi? -------------------- iTP A3 EOS Upgraded black / EDI-T P4@XP-E R3 WH / Police 5W@Cree Q5 + KD driver / Romisen RC-C6 II@XP-E R3 WH, RC-G2 black@XP-G R5 + 3-mode driver, RC-T5 grey@XM-L T5 / Solarforce T7 II R2 / M8 XM-L / UltraFire C2 DIY kit #1: XM-L T6 2B / #2: MC-E M-bin WC + driver Shiningbeam.com / UniqueFire HS-802@DirectDrive / Zebralight H30-Q5
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak jak na to koukam, tak ITP ma novinku , ktera se mi docela zamlouva, mam sice ITP A3 EOS, ale toto vypada jako dalsi EDC, ktere nevypada spatne a s vykonem je na tom dobre. No jsem zvedav, kdy bude dostupna
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Hmm, ITP jede... A2 EOS na 1xAA bude taky hodne zajimava... Ale uz ted vim, ze zadne rozmysleni zda AA nebo CR123 nebude... proste hned jak budou, beru obe
![]() -------------------- iTP A3 EOS Upgraded black / EDI-T P4@XP-E R3 WH / Police 5W@Cree Q5 + KD driver / Romisen RC-C6 II@XP-E R3 WH, RC-G2 black@XP-G R5 + 3-mode driver, RC-T5 grey@XM-L T5 / Solarforce T7 II R2 / M8 XM-L / UltraFire C2 DIY kit #1: XM-L T6 2B / #2: MC-E M-bin WC + driver Shiningbeam.com / UniqueFire HS-802@DirectDrive / Zebralight H30-Q5
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Anebo taky SA1 Eluma se jeví hodně zajímavá!
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
nevypada spatne, ale uz je na muj vkus velka, prijde mi velka i A1 EOS (tedy tlusta), idealni velikost beru A3 EOS AAA - jeste kdyby mela okolo tech 150lumenu, bylo by to fajn. Uvidime co prijde v nasledujicich mesicich, docela rad bych EDC velikosti A3 EOS s vykonem okolo 150-200lumen, bohuzel jsem asi narocnej :/
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak na goinggear.com uz jdou obe novinky predobjednat, navic jiz maji titanovou A3 a dalsi ctyri nove barevne varianty A3.
iTP rulez ![]() -------------------- iTP A3 EOS Upgraded black / EDI-T P4@XP-E R3 WH / Police 5W@Cree Q5 + KD driver / Romisen RC-C6 II@XP-E R3 WH, RC-G2 black@XP-G R5 + 3-mode driver, RC-T5 grey@XM-L T5 / Solarforce T7 II R2 / M8 XM-L / UltraFire C2 DIY kit #1: XM-L T6 2B / #2: MC-E M-bin WC + driver Shiningbeam.com / UniqueFire HS-802@DirectDrive / Zebralight H30-Q5
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 9.5.2025 - 22:52 |