![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
ja myslim,ze obidva su dost lacne....teda,ako Alk007 hovorieva-ked nevies ktoru,zober obidve..:
![]() ta tuzkovka je malicka a svieti nadherne... -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 897 Registrován: 24.5.2008 Bydliště: České Budějovice, Brno. Člen číslo: 89 ![]() |
asi půjdu do toho Romisena r4 z shiningbeam, ale našel jsem stránky nové značky na dx a jejich zoomy vypadají k světu a je jich jak hub po dešti, třeba mají i šílenosti na 5×3AAA NiMH Battery
![]() ![]() edit - mají spoustu zajímavých světel, dost dealerů, website australského zastoupení, snaží se asi nebýt typickými xxx-fire apod. Jestli to tu už někde je tak pardon... ![]() Tento příspěvek byl editován mickielli15: 16.9.2010 08:14 -------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
Sipik SK-68 Q3 ---- FENIX E01 blue----- Fenix LD01 Sainless Steel "mazel edition" ----- MTE-M3 2I (MC-E) optika-kolimátor ----- Eagletac T20C2 R2 ----- Lumintop L1A ----- Tank007 tk-737 Q3 zoom 18650/3xAAA. ---- UF WF-900 5xQ5 1000lm ---- XENO E03 XM-L NW ---- FENIX HL21 R3 yellow ---- KD RQ 07 XM-L ---- KD Angle Q5 ---- DRY 3x XM-L CW Nabíječka šmejd NiMH, super Li-ion PILA IBCT. Potrava 18650 Trust yellow-red-black DX, 12x Sanyo+Panasonic z notebooků, AW 2600, 14500 Trust yellow-red-black, AA+AAA Recyko, Eneloop, Eneready, Arctic Power, Tronic, GP atd atd... PŘEJI SLUNCE V BUSHI :-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pro nově příchozí - neberte nás flashaholiky vážně, my vás zatím taky vážně neberem. Vzájemně se začnem brát vážně, jakmile do toho taky spadnete, což většinou netrvá dlouho :-))) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
cool 5xAAA se jen tak nevidí
![]() -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 897 Registrován: 24.5.2008 Bydliště: České Budějovice, Brno. Člen číslo: 89 ![]() |
já to pochopil jako 15xAAA, oni tam píšou 5x3AAA, je to vůbec možný?
![]() -------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
Sipik SK-68 Q3 ---- FENIX E01 blue----- Fenix LD01 Sainless Steel "mazel edition" ----- MTE-M3 2I (MC-E) optika-kolimátor ----- Eagletac T20C2 R2 ----- Lumintop L1A ----- Tank007 tk-737 Q3 zoom 18650/3xAAA. ---- UF WF-900 5xQ5 1000lm ---- XENO E03 XM-L NW ---- FENIX HL21 R3 yellow ---- KD RQ 07 XM-L ---- KD Angle Q5 ---- DRY 3x XM-L CW Nabíječka šmejd NiMH, super Li-ion PILA IBCT. Potrava 18650 Trust yellow-red-black DX, 12x Sanyo+Panasonic z notebooků, AW 2600, 14500 Trust yellow-red-black, AA+AAA Recyko, Eneloop, Eneready, Arctic Power, Tronic, GP atd atd... PŘEJI SLUNCE V BUSHI :-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pro nově příchozí - neberte nás flashaholiky vážně, my vás zatím taky vážně neberem. Vzájemně se začnem brát vážně, jakmile do toho taky spadnete, což většinou netrvá dlouho :-))) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
mickieli-zober obidva...ved toho romisena mozes mat ako edc..fakt je do mrdoch skoro...a krasny vyzera..aj svieti..
-------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
já to pochopil jako 15xAAA, oni tam píšou 5x3AAA, je to vůbec možný? ![]() Tak to jsem překouk, šílené. ![]() -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
mickieli-zober obidva...ved toho romisena mozes mat ako edc..fakt je do mrdoch skoro...a krasny vyzera..aj svieti.. když se člověk zamiluje, bývá věrný. A já se zamiloval do své Zebry SC50, takže je neohroženě v pozici EDC. Pokud nepočítám tedy mé "klíčové" světlo LD01. Takže na tomhle poli nemá Tank šanci. ![]() Ale mrcha je to taky dobrá asi, ne že ne. Heslo "vezmi obě" znám velmi dobře, protože se mi při jakémkoliv výběru flashlightu promítá v hlavě v nekonečné smyčce. Někdy se v té smyčce vyskytne chyba matrixu a najednou mi v hlavě zní miliónem decibelů: "kup všechny svítilny co se Ti líbí a nemeškej s tím!!! Dělej!!! Už nebudou!!!" ![]() twisty zoom - slide zoom AA - 18650x3AAA výkon - výkon ? ![]() "malost" - velikost R4 XP-G - Q3 v podstatě tíhnu k Romisenu, jen dvě věci bych mu vyčetl - twisty zoom a pouze AA, ne 14500. Potom je poslední věc, že nejsem schopen vytušit rozdíl mezi vlastnostmi optik, a vztah mezi druhem napájení/použitou LED. Jestli je lepší Q3 na 18650 nebo XPG-R4 hnaná jen 1xAA NiMh... ... a navíc tu někdo (myslím Alk007?) má toto a na dx foru to docela chválí... ale spíš zůstanu u těch dvou finálních kusů... ..jo a děkuju za všechny rady, co jste tu dávali, je to hrozný, něco vybrat... ale toto říkat je asi nošení dříví do lesa... Tento příspěvek byl editován mickielli15: 16.9.2010 14:51 -------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
|
|
![]() ![]()
Příspěvek
|
|
když se člověk zamiluje, bývá věrný. A já se zamiloval do své Zebry SC50, takže je neohroženě v pozici EDC. Pokud nepočítám tedy mé "klíčové" světlo LD01. Takže na tomhle poli nemá Tank šanci. ![]() Ale mrcha je to taky dobrá asi, ne že ne. Heslo "vezmi obě" znám velmi dobře, protože se mi při jakémkoliv výběru flashlightu promítá v hlavě v nekonečné smyčce. Někdy se v té smyčce vyskytne chyba matrixu a najednou mi v hlavě zní miliónem decibelů: "kup všechny svítilny co se Ti líbí a nemeškej s tím!!! Dělej!!! Už nebudou!!!" ![]() twisty zoom - slide zoom AA - 18650x3AAA výkon - výkon ? ![]() "malost" - velikost R4 XP-G - Q3 v podstatě tíhnu k Romisenu, jen dvě věci bych mu vyčetl - twisty zoom a pouze AA, ne 14500. Potom je poslední věc, že nejsem schopen vytušit rozdíl mezi vlastnostmi optik, a vztah mezi druhem napájení/použitou LED. Jestli je lepší Q3 na 18650 nebo XPG-R4 hnaná jen 1xAA NiMh... ... a navíc tu někdo (myslím Alk007?) má toto a na dx foru to docela chválí... ale spíš zůstanu u těch dvou finálních kusů... ..jo a děkuju za všechny rady, co jste tu dávali, je to hrozný, něco vybrat... ale toto říkat je asi nošení dříví do lesa... ta smallsun ,ta je dobra...vykon tak akurat,ide aj na 14500 krasne...ja som ich kupil uz 8...kamosom sa pacia..je to ale fakt najjednoduchsi tvar,aky si mozes predstavit..iba hlinikova trubka..ci z coho to je...slide ovladanie..velmi jednoduche svetielko..ale lacne a svieti... no a inak-na kaidomain pise dole,kde su recenzie jeden uzivatel toho romisena,ze tam supol aj 14500 a ide to uz par mesiacov..neviem ako je to mozne... ja som to vyskusal tiez,zabiklo to a koniec..nastastie nezhorela,ale neslo to..musel som dat obycajnu gp...velka skoda... -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
ty Ivan, sorry že furt vyzvídám, ale ten smallsun je na 14500 viditelně výkonnější, než na AA? A srovnání flood/throw? Ostří až na čip a flooduje pěkně? To je asi poslední otázka, pokud bude odpovězena kladně, půjdu asi zatím do toho smallsuna, přecijen je dvakrát levnější než Romík... díky za odpovědi, už v tom mám skoro jasno...
-------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
|
|
![]() ![]()
Příspěvek
|
|
no ja som iba rad,ze aj aj mozem pomoct...
no,ano,cip je dost jasne premietnuty.ale ako asi vsetko na kd/dx,je to kus od kusu...ale mal som ich uz v ruke 8...jednemu dosiel pondiaty vypinac..ale hned som to opravil... ano,nieje to duch jak romisen rc.c8...ale normalna ledka.tak ako ma byt.. flood..je taky tiez dost pekny,cisty...a ano,na 14500 to je rozdiel veru.... fakt,ze za tie peniaze....len ma to iba jeden rezim..bacha...to je nic moc podla mna... a velmi pekne a prakticke je aj puzdierko..! Tento příspěvek byl editován ivan: 16.9.2010 16:20 -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED Greenhorn ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 4 787 Registrován: 24.2.2008 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 16 ![]() |
já to pochopil jako 15xAAA, oni tam píšou 5x3AAA, je to vůbec možný? ![]() jasne, ze to je mozne ... 9xAAA ma taku kapacitu ako 1x18650 ... takze kedze chceli dlhsiu vydrz ako na 1x18650, tak to museli urobit na 15xAAA :-))) -------------------- Author Xenon, Sigma Elipsoid, Cateye EL300, MTE Rebel, Ultrafire 606A1@Q5, 2x MXDL@R2 WG, WF-400@P7 CSVOI, 4x Ultrafire C2@P7 DSVNJ+Sekonix Col#1, 2x TR801@P7 DSVNJ Akoray K-106, KD Cree Q3 5A, SacredFire NF-08 zoom, KD Cree Q3 zoom, 5xNF-500 Q5 zoom, Bastl 6xCree -> 1400lumen, Solarforce L900M@6xCree Q5 1500+lumen mod Uniquefire HS801@Phlatlight SSR-90, Endurer 4x18650 4xCree MCE M-bin WH 3000+ lumen, Police 2D Maglite SST-90 aspherical 2000+lumen thrower Romisen RC-T5 4x XP-G R5 1500+ lumen mod, 10xCree MCE 5C 4000K Hyperboost 6000+ lumen bike light - yeeaaah, it's done !!! Niekto vidi, niekto svieti ... A niekto svieti a vidi ... (pepko) Predstavte si lampu! Nech je akokoľvek umelecky a zaujímavo zdobená, musí predovšetkým svietiť! (Honoré de Balzac) Světlo umírá jenom příchodem ještě většího světla, ještě většího, většího světla. (Otakar Březina) Je dokonalejšie svietiť ako svetlo len vidieť. (Tomáš Akvinský) Ty brdo! Now that's a clean mod, looks awesome! This is the flashlight I needed when I met wolves in a Slovak forest at night :-) Yeeehaw! (Erasmus CPF) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 201 Registrován: 11.2.2008 Bydliště: Střední Morava Člen číslo: 6 ![]() |
http://www.wolf-eyes.com/product/Defender-III%20Detail.html no konečně se už začíná něco dít...
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 206 Registrován: 27.2.2010 Bydliště: Kosice Člen číslo: 587 ![]() |
tak to radsej by som prijal toto
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 201 Registrován: 11.2.2008 Bydliště: Střední Morava Člen číslo: 6 ![]() |
hlavně by to chtělo i beamshoty...jinak, kdy se to má prodávat a za kolik?...
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
nevím, ale jestli se Wolf-Eyes drží své cenové politiky, tak to bude věru drahé. I když, můj Rattle stál bez nabíječky 199USD, dnes stojí i s nabíječkou a bateriemi 185USD (tehdy 249USD)...
Ivan - jsem v delíriu :-). Jeden režim mi to kazí, odkládám přemýšlení minimálně na den. Díky moc za informace :-). Pepko - to je právě to, co nepochopím, jako pochopím 3xAAA, 4xAA, dá se pochopit i 6xAA u Polestaru, ale 15xAAA, to si koupí už jen naprostej blázen. Hypotetická situace: jdu s tím někam, beru si s sebou dvě sady náhradních baterií - tudíž budu mít 45 mikrotužek ![]() ![]() Jinak mají ale i jiné zajímavé flešlajty, ještě k nim jdu juknout - tedy vlastně jsem si to teď na den zakázal, tak až zejtra... ![]() Tento příspěvek byl editován mickielli15: 16.9.2010 19:20 -------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
|
|
![]() ![]()
Příspěvek
|
|
ja myslim,ze tie dx-kd zoomaky maju dost podobne vykony....nie? zober ten tank...a vies co ma napadlo este?
zober aj romisen...: ![]() vies co je zaujimave?ja ,ked som si vyberal zoomaky,som si musel dat rovnako ako ty-jeden day pauzu...ako mi z toho sibalo...a dopadlo to tak,ze som kupil takmer vsetky...a popredal..a nechal tank... ozaj,toto uz je fakt lacne a velmi pekne spravene:: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39585 -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
aúúúúúúúúúú! jojo, toho jsem taky viděl... Já si prostě udělám losovací zařízení, hodím tam vhodné kandidáty a pak tam hrábnu :-) Jdu se podívat na nějakej lacinej americkej akčňák asi, tohle je emočně veelmi vysilující... a přitom jde o lampášik v ceně večeře v restauraci... Včera jsem chtěl Tank, dnes ráno spíš RC-29 R4, odpoledne smallsun a teď bych potřeboval spíš studenou sprchu - a víš co, jdu si jí dát.
![]() -------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
vazne Mickieli..je to super napad podla mna..az sa divim,ze je z mojej hlavy...
ten sipik-ide krasne na aa,aj na 14500..to si chcel...na slide ovladanie,ktore ide velmi pekne..hutne telo,velmi kvlitne spracovane...a je to lacnejsie,nez romisen... a k tomu tank...3 modovy.. a mas vybavene? mam ti to objednat?? ![]() -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 350 Registrován: 22.2.2010 Bydliště: Trenčín Člen číslo: 581 ![]() |
tiez poznam ten zmetok pri vybere, vela kandidatov a rozhodni sa
![]() osobne by som uz nic na AA nebral, je to slabe a maly runtime. pred spoznanim 18650 som bol ineho nazoru ![]() pozical som spoluziakovi (ktory frci na ziarovkovych svitilnach) na noc NF-500, on byva na samote na kopci tam vnoci neni nic len tma a strach prisiel doskoly a ze : to je bomba! to chcem! a uz objednava NF-500, 18650 a nabijacku ![]() -------------------- LED : začiatočník, Elektrotechnika : pokročilý :)
Momentálne FL : 2xUniqueFire G10 CREE XP-G R5, Fenix LD01 XP-G R4 (na kľúčoch) Nabíjačky : Soshine U1 4-Channel Quick Charger Akumulátory : GP ReCyko+ AA, Soshine AAA 900mAh, Tronic LSD AAA 850mAh, Tronic LSD 9V, UltraFire XSL 18650 2600mAh Green, ... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
tiez poznam ten zmetok pri vybere, vela kandidatov a rozhodni sa ![]() osobne by som uz nic na AA nebral, je to slabe a maly runtime. pred spoznanim 18650 som bol ineho nazoru ![]() pozical som spoluziakovi (ktory frci na ziarovkovych svitilnach) na noc NF-500, on byva na samote na kopci tam vnoci neni nic len tma a strach prisiel doskoly a ze : to je bomba! to chcem! a uz objednava NF-500, 18650 a nabijacku ![]() no tak presne tento scenar s nabijackou a baterkami typu emos sa stava mojim kamosom kazdy tyzden...nechapem,naco vobec ludia kupuju jednorazove baterie..vzdy im nanutim nabijacku...a svietia jak blazni..a tak to ma byt.. ![]() Tento příspěvek byl editován ivan: 16.9.2010 20:01 -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 3.7.2025 - 23:14 |