![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
||
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 522 Registrován: 13.11.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 188 ![]() |
.. mam nastavene rezimy LO MED HI, nastavuju sa skupiny podla toho ktora hviezdicka je spojena s - polom Korto, nastaveni modu pro zmineny driver: -------------------- UltraFire C3, Police@XP-G R5 * MTE SF-15@SSR-90 * NF-500, UltraFire C2 DIY kit * Olight M2X-UT Javelot@XM-L2 * SKY RAY King@3LED XM-L T6 * Nitecore TUBE * Skilhunt H03@XM-L2 U4 NW * Sofirn C8A@XP-L2 HI NW * Sofirn SF10@XP-G2 R5 NW
|
|
|
||
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 100 Registrován: 3.1.2010 Bydliště: Doma u mámy Člen číslo: 518 ![]() |
Zdar,dnes mi došly tyto světýtka objednané 24.12,doba doručení celkem uspokojivá naproti původní objednávce NF500
![]() Nicméně jeden problémek tu mám a s radou se na Vás obracím celkem 4 svítí +- stejně ale jedna o poznání méně viz. foto -dá se s tím něco dělat,nebo to mám brát tak jakože "alespoň ty 4 svíti dobře" a nechat to být ![]() ![]() ![]() ![]() Takhle podle fotek to možná nevypadá že tam je až tak velký rozdíl ale je opravdu dost znatelný Edit:Tommu, sory snad to bude tentokrát lepší,bylo to na rychlo a navíc jsem měnil photo studio ![]() Tento příspěvek byl editován civrs: 10.1.2011 20:17 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Civrs, jenom technická, prosím tě zmenši ty obrázky než je sem vložíš, mají každý přes 3MB a to není příliš vhodné na web.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 130 Registrován: 18.2.2008 Bydliště: Mladá Boleslav, Zlín. Člen číslo: 9 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 100 Registrován: 3.1.2010 Bydliště: Doma u mámy Člen číslo: 518 ![]() |
Tak vše promazáno a poutahováno(teda co mi šlo) a sem tam po nějakém poklepání to prosvitlo skoro naplno jako ty ostatní:-)
Pak jsem přišel na to že je ten černý kroužek okolo čipu volný,to ale asi utáhout nepude že?Vypadá to jako nějaké zalisované:-( viz foto ![]() Edit:tak se mi to podařilo celé rozebrat,drátky jsou přiletované snad pevně a nic volného se nezdá.Svítilna ale nadále prosvětluje (tedy s poklepem) jednou víc jednou míň Může být nějak poškozený ten driver?Nebo co bych mohl ještě zkusit.Vyzkoušet to přeletovat?Zatím dík Jo,další poznatek,(to klepání,stačí jen lehounce z vrchu do toho hliníkového chlazení) Tento příspěvek byl editován civrs: 11.1.2011 09:41 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
... Pak jsem přišel na to že je ten černý kroužek okolo čipu volný,to ale asi utáhout nepude že?Vypadá to jako nějaké zalisované ... Mám tedy jinou zoom svítilnu a je tam podobný černý kroužek (plastový) a ten byl jen přilepený, takže šel snadno vyndat. A případně znovu a lépe přilepit. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 124 Registrován: 31.5.2008 Bydliště: Česká Lípa Člen číslo: 94 ![]() |
Zkus prohodit mezi svítilnami spínače ( pokud jsou tedy svítilny totožné ), ať vyloučíš chybu ve spínači, nebo rovnou drátem proklemuj - pól akumulátoru a tělem svítilny.
Další věc - jestli jde sundat hlava svítilny, tak ji sundej a ze spodu by měl být driver. Driver zkus dotáhnout ( dotočit ) - podobnou chybu jsem řešil u jednoho UniqueFiru a byl povolen právě driver ve svítilně. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Takže spínač a proklemlovíní vyzkoušeno(beze změn)Poté jsem driver(celé tělo)dotáhl co šlo(rozumě)rosvítíl a pomalu zase povoloval,a postupně lehounce do toho těla (hlinikového chladiče)klepal,po jedné otáčce(povolení)a klepnutí se to pořádně rosvítilo.Nicméně to není stabilní a furt to třeba po vypnutí(klepnutí) blbne,já už nevím:-(((
Edit: te driver snad ani dotáhnout nejde,vypadá jako by tam byl nalepenej: ![]() Tento příspěvek byl editován civrs: 11.1.2011 12:18 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
možná bude špatně propojený minus na driveru s tělem svítilny.
-------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 124 Registrován: 31.5.2008 Bydliště: Česká Lípa Člen číslo: 94 ![]() |
Aha, tak zde je to řešené jinak, ten můj driver byl jako na takové matici
Dle fotky by možná mohl být problém přechod z těla svítilny ( - pól ) - driver ( předpokládám, že vnější kroužek je - na driveru ). Jestli máš Ohmmetr, tak zkus změřit tento přechod jestli je vodivý ( nebo na digitálních multimetrech je akustický tester vodivosti, tak tím ). |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Takhle ze strany součástek vypadá driver celkem v pořádku. Vypadá to, že bude opravdu problém v přechodu z těla svítilny ( - pól baterie ) - driver vnější kroužek. Chtělo by to napětí z li-ion nebo stejné napětí z nějakého zdroje přiložit přímo k driveru ( + na střed; - na vnější kroužek ).
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Civrsi, nekombinuj a vem do ruky pájku
![]() -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak pánové,aď jsem dělal co sem dělal tak s mým "technickým nadáním" a lehce cholerickou povahou milá svítilna letěla cca 15metrů do zahrádky:-)
Nicméně po "vychladnutí" jsem si pro ni došel a nechám si ji na náhradni díly:-) Problém byl v tom že na tom driveru (očividně vypadal nějak opotřebeně)chyběly takové mini zoubky které spojují (- pól baterie) a ten -driver ![]() Takže všem (zúčastněným na mém problému) děkuji a zatím nashle Tento příspěvek byl editován civrs: 12.1.2011 11:51 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
... oprava za 1 minutu a jednu kapku cínu...
-------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
... oprava za 1 minutu a jednu kapku cínu... Včetně doby než se nažhaví páječka. ![]() Ještě tedy musím podotknout že můj výrok CODE Problém byl v tom že na tom driveru (očividně vypadal nějak opotřebeně)chyběly takové mini zoubky které spojují (- pól baterie) a ten -driver byl čistě orientační páč jse zkoušel všechno i to přídavným drátkem proklemovat a nic,furt takové jednou jo jednou ne.Takže hoši po boji je každý generál a já jakožto laik jsem dělal co sem mohl a nic,možná že ten driver byl už nějak poškozenej,toť vše Tento příspěvek byl editován civrs: 12.1.2011 13:22 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 668 Registrován: 12.9.2009 Člen číslo: 394 ![]() |
Civrs mozes tam vrazit iny 1A driver z DX,problem je ze drviva vacsina je 17mm priemer a tvoj hlinikovy chladic ma asi o 2mm viac.Riesil by som to tak,ze by som pouzil zly driver,len ako kontaktnu plosku a preklemoval by som to s novym 17mm driverom,ktory by som narval dovnutra chladicu,miesta je tam dost.
Mne inak raz NF500 stale mihala,ked sa zohriala,napokon bol to driver.Je tam nejaky PWM kontroler aka smejd cinsky cip o ktorom nenajdes datasheet. Problem vsetkych tychto 3 mode driverov je,z e maju velky rozptyl parametrov a stalo sa mi,ze jeden FL mal odber 1000mA a iny 1800,co roztopilo cin a cely cree chip sklzol z dosticky,kedze stycna plocha na chladenie je velmi mala. Keby tam bolo direct drive s odporom ako na starych 1- mode X2000 tak ziadny problem.Nechapem pre koho ti blbci robia tri mody so SoS.Uplne by stacil Hi-Lo mod. Alebo daj tam jednoducho odpor a vyriesene. -------------------- Tiablo A9S + zoom optika@Q5 Spiderfire 2-mode@SSC P7 Ultrafire 502B@R2 X2000@P4 MAG 2C + 52mm asferika s kadecim a vidiet aj v tme |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
ajo,dík za upřímnou radu
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 668 Registrován: 12.9.2009 Člen číslo: 394 ![]() |
ajo,dík za upřímnou radu ![]() Rado sa stalo,zda sa,ze ty a pajka nie ste kamosi:)Ergo ta rada ti je na h:) -------------------- Tiablo A9S + zoom optika@Q5 Spiderfire 2-mode@SSC P7 Ultrafire 502B@R2 X2000@P4 MAG 2C + 52mm asferika s kadecim a vidiet aj v tme |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 2.7.2025 - 07:16 |