![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 7 Registrován: 3.3.2011 Člen číslo: 1 490 ![]() |
Mno, koukám další zoom přírůstky, vypadají doobře
![]() Tož, Romisen RC-29-14500/AA z DX, je na cestě. Halt to není neutrál, ale čo už. První zoom, jsem celý natěšený, jaký bude... Do toho Romíka RC 29 ze SB jsem, po přečtení uživatelských zkušeností, radši nešel. Ale když už jsem byl na SB a měli tam ty neutrály, Romík RC-N3 Cree XR-E Q3-5C zachránil, že jsem tím nelistoval zbytečně ![]() PS: Alk, moje dcera taky loni jezdila v autíčku, ale udělat jí světlomety z ledsvítilen mne nenapadlo .) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Dcerka ráda jezdí za soumraku až v noci, tak bylo třeba to řešit. Svíčky? Zhasínaly. Halogen? Prudil. LEDky? Jediná volba :-)) Jen jsem přemýšlel, zda nainstalovat něco napevno do autíčka (třeba ty levné kity z DX na denní svícení), ale tohle vypadá lépe :-)
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Nechces nam to autíčko vyfotit pripadne beamshot? :-)
-------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 23 Registrován: 25.1.2010 Člen číslo: 550 ![]() |
Ahojte.
http://photo.uloziste.com/?fotka=ef237934c...c453&size=3 Dnes dosiel balicek od KAIa Trosku som porovnaval s mojou prvou NF-500(1rezim Na fotke 1 zlava) kupenu asi pred rokom. No tak sa zase potvrdila cinska loteria. Skoro co kus tak original. Znepokojuje ma ta degradacia vykonu(predpokladam ,ze je to driverom) a to som si kupil aj samotny driver ,ze ho vymenim do tej jednomodovej. No teraz normalne uvazujem ze minimalne tie 2 brzdy co maju odber 250mA vyhodim von a dam to napriamo. Co vy na to???? MXDL ma milo prekvapila a vyzera to tak ,ze mam noveho milacika :-) Tento příspěvek byl editován korto: 23.3.2011 21:19 -------------------- Cely zivot sa ucime a aj tak hlupy zomrieme.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Dnes mi došiel YEZL T9. Večer doplním o nejaké info/foto.
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 109 Registrován: 14.11.2009 Člen číslo: 455 ![]() |
2 eMpathier: tak na to se těším, vypadá dost dobře...
2 korto: Řekl bych, že špatně měříš... používáš pořádný kábly? Moje dávala tak kolem 800mA. Každopádně pokud to měříš vše stejně (i stejně nabité aku), tak ten rozdíl je dost velký. Já jsem teď nedávno vyměňoval drivery u pár NF-500 co jsem objednával pro známého. Moje asi rok stará měla 1 mode driver, který dost blbnul (po chvíli začal poblikávat), pak jsem tam k tomu přidal 2mode vypínač s odporem, a nakonec jsem ten driver vyměnil úplně. Teď tam cpou bezpaměťový Hi-Mid-Strobe shity, takže taky zralý na výměnu. Dnes mi došly tyto 16 mode 3x7135 z KD (maj je i na DX o pár centů dráž). Nastaví se skupina módů Lo-Mid-High a je to. Pro hračičky je tam i pár legračních módů (10s maják, psychostrobe..), pokud máte zájem popíšu. Proud na Hi je hezkých 1A (takže to chce i zauvažovat nad chlazením), je tam místo pro připájení dalšího 7135 švábu, tak by možná šlo i zvednout (pro XPG). Ještě budu objednávat nějaké kousky pro neflashoholiky, uvažuju o těch MXDL kvůli držáku na 3xAAA (může se někdy hodit). Jaký má ta tvoje tint (odstín), není to moc modrý? -> sákriš, až teď jsem si všiml, že to korto psal v březnu.. ![]() ![]() Tento příspěvek byl editován ced: 2.8.2011 14:02 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Dost infa už jsem dal sem, říkal jsem si že XM-L zoomovačky si zaslouží vlastní vlákno. Takže můžem porovnat zkušenosti. Diks za info, asi som prehliadol tvoju super recenzku. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
To mě nenapadlo, možná by to trochu pomoct mohlo, protože toho světla se při max. zoomu ztrácí opravdu hodně. Porovnával jsem FL s kámošovou Trustfire WF-008, která má podle zdejšího měření necelých 30 000 luxů a při přímém porovnání světelného kuželu se zdají být srovnatelné. Z XM-L by se určitě dalo vytřískat daleko víc luxů.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Jo, na max throw je to fakt bieda... ostrenie XML je "pomerne" dobré, ale veeeeľa svetla sa stráca vo vnútri... No na max flood je to neskutočný ďábel. .)
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
rozmyslam,ktora baterka bude mat najhorsi throw-tanky 007 736,737 alebo tento Yezl..s xml myslim...videl to niekto vsetko pokope?
-------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 94 Registrován: 17.8.2011 Člen číslo: 7 606 ![]() |
Tak jsem včera objednal nový přírůstek. Vypadá to jako kopie SIPIKA, avšak dle popisu řádně vylepšená - má mít Q5 a hlavně (a to mě opravdu pobavilo) skleněnou antireflexní čočku.
Tak jsem zvědav - no nekupte to za ty prachy. -------------------- Romisen RC-29 CREE Q5 WC 3-Mode - věnováno švagrovi, UltraFire NH-T60 HA-II XM-LT60 + KD 8*AMC - věnováno kamarádovi, UltraFire "Sipik SK68", Solar Power 3 LED, Sofirn C8G
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 23 Registrován: 25.1.2010 Člen číslo: 550 ![]() |
2 eMpathier: tak na to se těším, vypadá dost dobře... 2 korto: Řekl bych, že špatně měříš... používáš pořádný kábly? Moje dávala tak kolem 800mA. Každopádně pokud to měříš vše stejně (i stejně nabité aku), tak ten rozdíl je dost velký. Já jsem teď nedávno vyměňoval drivery u pár NF-500 co jsem objednával pro známého. Moje asi rok stará měla 1 mode driver, který dost blbnul (po chvíli začal poblikávat), pak jsem tam k tomu přidal 2mode vypínač s odporem, a nakonec jsem ten driver vyměnil úplně. Teď tam cpou bezpaměťový Hi-Mid-Strobe shity, takže taky zralý na výměnu. Dnes mi došly tyto 16 mode 3x7135 z KD (maj je i na DX o pár centů dráž). Nastaví se skupina módů Lo-Mid-High a je to. Pro hračičky je tam i pár legračních módů (10s maják, psychostrobe..), pokud máte zájem popíšu. Proud na Hi je hezkých 1A (takže to chce i zauvažovat nad chlazením), je tam místo pro připájení dalšího 7135 švábu, tak by možná šlo i zvednout (pro XPG). Ještě budu objednávat nějaké kousky pro neflashoholiky, uvažuju o těch MXDL kvůli držáku na 3xAAA (může se někdy hodit). Jaký má ta tvoje tint (odstín), není to moc modrý? -> sákriš, až teď jsem si všiml, že to korto psal v březnu.. ![]() ![]() Ahoj Odpisujem kua neskoro ale predsa. LOL Samozrejme ,ze v merani mohli byt nejake rozdiely ,ale to je jedno . Lebo rozdiel vo vykone bolo vidiet okom to ani netrebalo merat. To je k NF500. Prva MXDL ka mi prisla OK no dalsie uz boli odflaknute. Krytka,ktora prekryva ledku je tam uz plastova . Vyzera to smiesne ale napriek tomu to svieti ok. Akurat vcera mi zacala strasne slabo svietit . Myslel som ,ze to robi driver no bol to studak medzi ledkou a zakladnou. To s tym chladenim mas pravdu. Prehrial som to a je to uz oki. Odber na HIGH pri uplne novej a plne nabitej baterke aj 1,3 A {Fluke,a oki kable} Viem je to trosku viac,ale ... Farbu mali vsetky moje MXDL prijemnu{ziadna namodrana} No a teraz sup sup do vlakna levne XM-L. -------------------- Cely zivot sa ucime a aj tak hlupy zomrieme.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Někdo tu psal o nekvalitních Sipik sk68 z DX. Máte nějaký tip na kvalitnější? Potřebuju objednat 12ks, tak ať nejsou problémy. Sice mi jich už prošlo rukama cca 15 a zatím jen 1ks vadný.
-------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
Ja som kupoval z ebay kopie sipika a som spokojny.. kus vysiel na cca 7 dolarov (aj s akumulatorom). Bola to drazba, v ktorej ma neprebili
![]() -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
Poradite?
Kolegom mam doobjednat dalsie kusky TK737 (18650), ale na KD su dve kusky (-1- / -2-)3-mode, ja hladam 5modovy ![]() Kde ho este zozeniem (do 20 dolarov..) ? Tento příspěvek byl editován m@roš: 11.11.2011 14:55 -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
http://www.dinodirect.com/ltank007-ed-flas...tm_source=tk737
Bral jsem odtud pro tatu a spokojenost. Prislo to uz za 6 dni normalni free postou! Da se pouzit na 3xAAA nebo 1x18650 + jsem k tomu mel dve nahradni gumicky, navic oranzove tlacitko a snurku na ruku ![]() Tento příspěvek byl editován Benik3: 11.11.2011 18:08 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Odtial som este nebral ... Je tam free shipping aj do SR?
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Jo normalka jako DX
![]() U tlacitka Add to cart si zvolis zemi a druh dopravy (maji i placeny) Akorat kokam, ze uz maji jen jeden kus, ale snad potom zase daji dalsi... Tento příspěvek byl editován Benik3: 11.11.2011 18:50 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Objednane, zaplatene...
Diky za link ![]() // nasiel som tam C8 za cca 13 eur ![]() Tento příspěvek byl editován m@roš: 11.11.2011 19:24 -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 1.7.2025 - 22:59 |