![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 16 Registrován: 16.12.2008 Člen číslo: 213 ![]() |
Tady http://www.retailmenot.com/view/dealextreme.com jich mas dost. Bohuzel v sobotu nefungoval nai jeden
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic wixii ;) ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 858 Registrován: 18.2.2008 Bydliště: Trenčín Člen číslo: 7 ![]() |
trosku mimo DX .. na 4sevens.com neviete o nicom? vlani bolo par percent dole pri kupone "CPF08"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 16 Registrován: 16.12.2008 Člen číslo: 213 ![]() |
Zkus ty tri na odkazu nize (nebo vyse je to stejny server):
http://www.retailmenot.com/view/4sevens.com (a nebo pohledat jiny server, co se zabyva sberem kuponu) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic wixii ;) ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 858 Registrován: 18.2.2008 Bydliště: Trenčín Člen číslo: 7 ![]() |
Fantázia, takže som sa zrejme iba pomýlil. Nie CPF08, ale CPF8 ;-) Funguje!
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 231 Registrován: 20.1.2009 Bydliště: LM/BA Člen číslo: 239 ![]() |
Objednal som si pár vecí a emitter, ten bol "back ordered" s približným časom dnes.... lenže teraz je už len "back ordered". Čo mám robiť? Ostatné veci z objednávky chcem...
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
ahojte, ako je to s DX bodmi? za 10 dolacov = 1 bod? ako dlho plati? ako za ne "nakupovat" ?
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 64 Registrován: 9.3.2009 Člen číslo: 283 ![]() |
Když už jsem měl na DX u zboží Shipped a teď se tam objevilo zpět Pending, znamená to zpoždění dodací lhůty, co?
![]() -------------------- Aurora AK-P7; MTE SF-15 SSC; UltraFire A1; Smart 317 SUPER FLASH
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
To znamená, že ti nejspíš poslali část zásilky a zbytek nemají skladem. Předpokládám, že sis objednal více věcí najednou.
-------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 64 Registrován: 9.3.2009 Člen číslo: 283 ![]() |
jj víc věcí, ale včera tam ještě bylo Shipped u všeho, a zrovna to je svítilna
![]() -------------------- Aurora AK-P7; MTE SF-15 SSC; UltraFire A1; Smart 317 SUPER FLASH
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
To je kouzlo nákupu na DX
![]() Mě se stalo úplně to samé. -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 985 Registrován: 11.4.2008 Bydliště: Jeseník n.O. Člen číslo: 51 ![]() |
Jak je to s registrací kreditních karet ? Pokoušel jsem se registrovat kartu Komerční banky a nějak mi to nešlo ... Uvažuji si založit účet ... jakou banku by jste mi doporučili ? Jsem student, takže bych měl o nějaké poplatky méně. Potřebuji internet banking a nejlépe spořící účet ...
-------------------- Shledal jsem, že moudrost nese více užitku než pomatenost,
jako světlo dává větší užitek než tma. Kaz. 2:13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Mě taky karta od Komerčky nešla, ale je možnost nechat si vydat t.zv. virtuální kartu, daj ti čísla jako by to byla embosovaná karta ale je to oddělený od tvé karty (tu co máš fyzicky).
Jinak banku Ti neporadim, taky jí chci tak nějak změnit. -------------------- Aurora AK-P7; MTE SF-15 SSC; UltraFire A1; Smart 317 SUPER FLASH
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 963 Registrován: 13.3.2008 Bydliště: Košice city Člen číslo: 25 ![]() |
Když už jsem měl na DX u zboží Shipped a teď se tam objevilo zpět Pending, znamená to zpoždění dodací lhůty, co? Keď si prečítaš poznámku dole v sekcii "Tracking numbers", nájdeš vysvetlenie:![]() CODE * Note: to prevent delays in sending orders, it is our standard practice to partially ship orders with what we immediately have at no additional cost for you. When this happens you may see order status changing from "shipped" back to "ordering" as we work on the remaining items. -------------------- UniqueFire UF-2190 XM-L | UniqueFire HS-801 XM-L | Čelovka AL profil R2 | J10 R4 | UltraFire A10 Q5 | Romisen L-C030 | Stolná lampa MC-E | Bike bastl Q5, R2, R4... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
a to znamená?
dík -------------------- Aurora AK-P7; MTE SF-15 SSC; UltraFire A1; Smart 317 SUPER FLASH
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
To znamená, že když si objednáš 5 položek a oni mají skladem třeba 4, pošlou ti je a změní status ze "shipped" na "pending". No a když jim přijde zbytek, tak ti to pošlou v další zásilce.
-------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak to jo.
Jsem trochu znejistil, jestli třema nemam nějak potvrdit objednávku, a nebo minulou, že dorazila. Díky za podporu ![]() -------------------- Aurora AK-P7; MTE SF-15 SSC; UltraFire A1; Smart 317 SUPER FLASH
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 86 Registrován: 14.5.2009 Člen číslo: 324 ![]() |
este dalsia otazka.
objednam si nieco za 100eur = 3012.6skk. kolko mi nadhodia za prevody/clo/dane/poplatky atd? jednoducho: kolko mam cakat navyse ze zaplatim? |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
Tovar do 22? bez cla a bez dane
Nad 22? platíš daň (19 percent) Nad 150? aj daň aj clo -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 225 Registrován: 9.8.2009 Člen číslo: 377 ![]() |
Chtěl bych se zeptat. To mi opravdu pošlou každou věc kde je free shiping zadarmo, nebo je poštovné do Evropy zadarmo až od určité částky?
-------------------- Romisen RC-G2, UltraFire C3, Romisen RC-A5-Q5, TrustFire TR - 801, UltraFire U4, 2 x FandyFire 2100, Aurora AK-P7 ----> většina přebastlena, zbytek rozdán a rozprodán ;-)
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 130 Registrován: 18.2.2008 Bydliště: Mladá Boleslav, Zlín. Člen číslo: 9 ![]() |
Chtěl bych se zeptat. To mi opravdu pošlou každou věc kde je free shiping zadarmo, nebo je poštovné do Evropy zadarmo až od určité částky? S "free shipping" platíš částku, která je uvedena u zboží. K objednávce můžeš přidat Tracking Numbers, což do určité ceny za zboží stojí 1.70$, pak je to bez poplatku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 15.7.2025 - 18:15 |