![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Aha, teď už je mě to jasný. Původně jsem si myslel, že je se zásilkou nějaký problém.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 397 Registrován: 19.5.2011 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 3 415 ![]() |
konecne, drziaky na unprotected 18650 na DX!
![]() http://www.dealextreme.com/p/3-7v-1-x-1865...th-leads-100999 http://www.dealextreme.com/p/7-4v-2-x-1865...th-leads-100997 http://www.dealextreme.com/p/11-1v-3-x-186...th-leads-100996 jo, a este 3inch asferika http://www.dealextreme.com/p/jr-78-tumbler...nt-white-101914 Tento příspěvek byl editován 3zuli: 12.10.2011 12:37 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Tak dnes mi dorazily 2 balíčky z DX, které putovaly od druhé poloviny srpna (dle razítka HK pošty). Zajímavé, že z podpory DX mi napsali, ať počkám ještě týden, což mi přišlo srandovní a nevěřil jsem, že balíčky dorazí.
Asi vymetli kontejnery, nebo co... -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
DX to aj zvláda ale nestihá to poška (HK-post nebo CH-post)
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 522 Registrován: 13.11.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 188 ![]() |
Objednavka z 16.9., zaslana 18.9. stale nedorazila, dnes je 19.10. Napsal jsem na chat DX, pry mam jeste tyden vydrzet ([Bunny] Sorry for the delay, sometimes packages will delay on the way due to unexpected reason, could you please wait one more week for it? If you still didn't get the package within a week, please contact us again via CSE system, we will follow it up for you and find you a solution.) A napsali, ze balicek je stale na ceste. Takze i u obycejne posty si mohou zjistit, ze balicek je na ceste. Zajimave. ([Bunny] hi we can't track the exact place of the parcel what we could see is it is still on the way.)
edit 24.10. otevren dispute ticket Tento příspěvek byl editován turboled: 24.10.2011 20:36 -------------------- UltraFire C3, Police@XP-G R5 * MTE SF-15@SSR-90 * NF-500, UltraFire C2 DIY kit * Olight M2X-UT Javelot@XM-L2 * SKY RAY King@3LED XM-L T6 * Nitecore TUBE * Skilhunt H03@XM-L2 U4 NW * Sofirn C8A@XP-L2 HI NW * Sofirn SF10@XP-G2 R5 NW
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Taky cekam na jeden balicek. A zrovna se mi to musi stat u veci pro kamose
![]() Zkousel jsem jit na postu, tam rikali, ze nic nemaj, ani na celnici nic nemaj uvedenyho, ale dali mi nejaky e-mail: vedpost.praha120@cpost.cz. Ze prej je to na celnici, ze jim tam mam zkusit napsat a uvest i tracking number. Jeste jsem to nezkousel.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Tak mě dorazila polovina mého prvního nákupu ba DX. V popisu k objednávce píšou "Status: Shipped - Split" Předpokládám, že tomu rozumím správně, když si myslím, že mě sdělují, že zásilka byla rozdělena.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Koukám, že se asi nevyplatí míchat různé druhy zboží do jedné zásilky. Moje první zásilka je asi 3 týdny stará a stále není komplet. Pak jsem si nechal poslat před dvěma dny dva balíčky každý s jedním druhem zboží a už to má status "Shipped". Zatímco druhá zásilka, co jsem si objednal pár dní po první je stále "Pending".
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
Objednavka z 16.9., zaslana 18.9. stale nedorazila, dnes je 19.10. Napsal jsem na chat DX, pry mam jeste tyden vydrzet Musis vydrzet dokud neprijdes o moznost udelat dispute na paypalu ![]() -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Ja jsem jim tak taky psal a odpovedeli mi, ze tech 4-6 tydnu dodani je od poslani z Ciny. Takze se muze stat, ze i kdyz ti tam napisou shiped, tak zasilka z Ciny odejde az za 14 dni :/
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
Status: Backorder
co to znamená včera jsem si objednával ! ? |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Backorder > nevyřízená objednávka
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 963 Registrován: 13.3.2008 Bydliště: Košice city Člen číslo: 25 ![]() |
Je to nejaký nový beta systém, počkaj chvíľu možno sa to tam objaví. Aj mňa to včera zaskočilo, čo zas vymysleli za novinku.
-------------------- UniqueFire UF-2190 XM-L | UniqueFire HS-801 XM-L | Čelovka AL profil R2 | J10 R4 | UltraFire A10 Q5 | Romisen L-C030 | Stolná lampa MC-E | Bike bastl Q5, R2, R4... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Bože ledva si zviknem na systém a zase jiní ktovy co to má bít a číšlo objednávky je taky delší ! :S
No počkám tyden a uvidím co inač jim napšem ! |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
back ordered znamena,ze ju nemaju a musia objednat u vyrobcu najskor..ale-toto je dobre sledovat...a pytat sa a pisat a tlacit na nich..minule som prvykrat pouzil ich online customer service...sice nemaju na extrem profi system Manafontu,ale aspon nemusim cakat cele dni na odpoved...je hned..odporucam toto pouzivat..taky shop je hned oblubenejsi,ked sa o ludi stara...
treba pisat...mozno po mesiaci mrtvej objednavky zistis,ze to stale nemaju a mat nebudu..ako ja..cize,pisat,otravovat,tlacit!!!! sak ti pomozem dezo...ta ne? ![]() -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 522 Registrován: 13.11.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 188 ![]() |
Musis vydrzet dokud neprijdes o moznost udelat dispute na paypalu ![]() ![]() radeji jsem otevrel dispute -------------------- UltraFire C3, Police@XP-G R5 * MTE SF-15@SSR-90 * NF-500, UltraFire C2 DIY kit * Olight M2X-UT Javelot@XM-L2 * SKY RAY King@3LED XM-L T6 * Nitecore TUBE * Skilhunt H03@XM-L2 U4 NW * Sofirn C8A@XP-L2 HI NW * Sofirn SF10@XP-G2 R5 NW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 15.7.2025 - 18:26 |