![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
![]() radeji jsem otevrel dispute Co přesně je to dispute? Překlad znám, ale co to znamená v praxi. Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 25.10.2011 12:02 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Došla mě druhá část mé první objednávky z DX. Jak jsem odklikával to, co mě došlo, tak jsem, se netrefil a omylem jsem oklik poslední položku z objednávky, jenž ale stále ještě nepřišla. Jak tohle řešit? jak vůbec funguje podpora na DX?
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
Došla mě druhá část mé první objednávky z DX. Jak jsem odklikával to, co mě došlo, tak jsem, se netrefil a omylem jsem oklik poslední položku z objednávky, jenž ale stále ještě nepřišla. Jak tohle řešit? jak vůbec funguje podpora na DX? fakt jako nedošel ti zboží alebo neklikol si že order recived v my account ? Inač to netreba to jen oni mají nemusel si vb klikát (sice i já klikám) ! back ordered znamena,ze ju nemaju a musia objednat u vyrobcu najskor..ale-toto je dobre sledovat...a pytat sa a pisat a tlacit na nich..minule som prvykrat pouzil ich online customer service...sice nemaju na extrem profi system Manafontu,ale aspon nemusim cakat cele dni na odpoved...je hned..odporucam toto pouzivat..taky shop je hned oblubenejsi,ked sa o ludi stara... treba pisat...mozno po mesiaci mrtvej objednavky zistis,ze to stale nemaju a mat nebudu..ako ja..cize,pisat,otravovat,tlacit!!!! sak ti pomozem dezo...ta ne? ![]() Ivan no asi sa musím obrátiť na teba myslím že to bude nutné nestíhám aj som sa o to zabudol ! ale to už je tady OT ![]() Tento příspěvek byl editován Dežo: 25.10.2011 12:32 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 397 Registrován: 19.5.2011 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 3 415 ![]() |
kamos mi dnes vravel, ze ked si pridate v dx do objednavky http://www.dealextreme.com/p/drop-shipment...ft-service-1888 , tak vam nielenze odstrania DX logo, ale vraj to urychluje shipping... ma s tym niekto skusenost?
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
QUOTE fakt jako nedošel ti zboží alebo neklikol si že order recived v my account ? Inač to netreba to jen oni mají nemusel si vb klikát (sice i já klikám) ! Kliknul jsem na Corfirm receipt u nedodané položky objednávky. -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
Kliknul jsem na Corfirm receipt u nedodané položky objednávky. teda čo si zaplatil a nedošlo v tem prípade napíš jim sem ... http://services.dealextreme.com/forms/Repl...aspx?type=Short vypln číšlo bjednávky atd a nepíš jim že ti nedošlo tohle a tohle a napíš náhodi si klikl tak v čine je spokojnosť zákazníka nadovšetko ! |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak jsem to zkusil a uvidím, co z toho bude.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Tak mi napsali z DX, ze nase zasrana ceska posta jim balicek poslala zpatky.
To by mi uz z nich jeblo! Ani mi nedali zadnej listecek a balicky, ktery prisly dyl, mi normalne dorucili do schranky. Tomu rikam kvalitni sluzby! ![]() ![]() Tento příspěvek byl editován Benik3: 30.10.2011 22:58 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Taky mám na ceste 3 baliky a zatím ani jeden nedošel
Taky jsem nervozní ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Radsi se zajdi na postu zeptat a neodkladej to jako ja.
Nevite jak se to ted resi? Doufam ze mi to DX posle zpatky... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Radsi se zajdi na postu zeptat a neodkladej to jako ja. Nevite jak se to ted resi? Doufam ze mi to DX posle zpatky... napíš jim teda abyti to poslali spátky (nebo ked neco chceš nech ti neco pribalí) ![]() Napíš jim na service nebo nekde je aj live chat tak skus tám nekde Inač i u tebe maji tu novu BETA menu ? Co objednáváš ? |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ptal jsem se na foru, kde uz jsem pred 14 dny zalozil vlakno, tak uvidim co mi odpovi.
Jo taky asi mam ten beta system, ale ted nic neobjednavam |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
Coupon code: DXE1111 Valid only on 11th November.2011(GMT-6)
zlava 11,11 percent -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Super ozkousim
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 963 Registrován: 13.3.2008 Bydliště: Košice city Člen číslo: 25 ![]() |
Zľava je, ale len na vybrané veci: http://e.dealextreme.com/albums/dx-coupons...CFQdXmAod0V_nFw
-------------------- UniqueFire UF-2190 XM-L | UniqueFire HS-801 XM-L | Čelovka AL profil R2 | J10 R4 | UltraFire A10 Q5 | Romisen L-C030 | Stolná lampa MC-E | Bike bastl Q5, R2, R4... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 397 Registrován: 19.5.2011 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 3 415 ![]() |
mne sa zda ze je to na vsetky produkty...
maju aj 3xXM-L za 40usd //edit no neviem, tak mozno ne... skoda ![]() Tento příspěvek byl editován 3zuli: 11.11.2011 06:28 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
No jo. Tak to me teda zklamali
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ob jednal jsem si u DX reflexní samolepky. Už je mám, ale spodní arch (ze dvou) je politý jakýmsi hnědým lepidlem a část samolepek má místy špatně nanesenou reflexní vrstvu. Horní arch je v pohodě. Napsal jsem do DX a odpověděli mě:
QUOTE Dear Customer, Sorry for all inconvenience caused for you. In this case do you want us to refund you or should we resend you this item? If you want us to resend you this item, please make a new order, and send me this new order, so that I can add this item into your new order. If you want us to refund you, we can save your money as store credit for your future purchase. Best Regards Stephan Pokud jsem to správně pochopil, tak kromě vrácení peněz nabízejí zaslání této položky znova. Tuto bych chtěl využít. Nevím, ale jak na to. Posílat poškozené samolepky zpátky rozhodně nechci, jelikož se to nevyplatí.. -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
Zajímavé, u mě proběhla reklamace trochu jinak, nejprve mi přišel automatický email, ať si přečtu jejich forum a recenze a komentáře... na to jsem odpověděl, že to mi vadnou svítilnu neopraví.... Pak mi odepsala nějaká Vanessa, a ptala se jestli chci teda poslat novou svítilnu, tak jsem jí odepsal, že by to od ní bylo pěkně, a dál už jsem jen čekal a náhrada přišla.
![]() Tohle co ti nabízí chápu tak, že s další objednávkou ti tam zadarmo přibalí znovu tu pásku, když jim napíšeš číslo nové objednávky (asi do toho reklamačního formuláře). Ale musíš si objednat i něco jiného. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 027 Registrován: 10.1.2010 Člen číslo: 528 ![]() |
Tak, tak. Takze pokud neco potrebujes, nevahej, nahaz to do kosiku a dej vedet cislo objednavky Stephanovi.
-------------------- UniqueFire AA-S1 MOD: XR-E Q5 + TIR
TrustFire R5-A3 Nove EDC, MOD: SB driver NF-500 MOD: XP-G R4 5B1 1A + GITD EMOS "Silver" 2xAA MOD: XR-E R2 0,6A SolarForce Skyline II MOD: XP-G R4 4B 1,5-2A Semi Direct Drive? MG RX-1 MOD: 52mm asferika + XP-G R4 4B 1,7A + GITD Epsilon ED-P72 - Tinmaker MOD: 4x XM-L T5+T4 "4500K" 2,5A + TIR = +2K lm Heaolight MOD: XP-G R4 4C 1A + 6000mAh battery pack + GITD difuzor Motto: Raději mít přežhavenou LED s pěkným tinem, než výkonnou "zeleninu"! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 15.7.2025 - 18:25 |